Aluevaalien osalta ensimmäiset ehdokkaat on nyt asetettu. Löydät heidät klikkaamalla nettisivuillemme tästä linkistä. Ehdokasasettelu jatkuu, ja ehdokkaaksi ehtii vielä ilmoittautua mukaan.

Ehdokkaiden lisäksi julkaisimme myös aluevaaliohjelman. EOP lähestyy ohjelmassaan sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen rakenteita asiasanoilla, joiden avulla hahmottuvat keskeisimmät asiat ja periaatteet, jotka tulee huomioida osana palveluiden järjestämistä, toimenpiteitä sekä poliittisia ehdotuksia.

Myös eläinoikeudelliset asiat nousevat esiin vaaliohjelmassa, ja teemoina EOP:lla on mm. eläinpelastusyksikön perustaminen kullekin hyvinvointialueelle sekä vegaanisen ruuan tarjoaminen ja kasvisruokapäivien lisääminen ruokapalveluissa.

Tutustu aluevaaliohjelmaan kokonaisuudessaan tästä linkistä.